125 gramai sviesto
125 gramai cukraus pudros
druskos
3 kiaušinių
25 gramų juodo šokolado
150 gramų kvietinių miltų
0,3 šaukštelio kepimo miltelių
konservuotų abrikosų
Paruošimas:
Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių.
Minkštą sviestą sumaišykite su pudra ir žiupsneliu druskos. Po to įmuškite po vieną kiaušinį, gerai išmaišyti. Šokoladą ir suberkite į tešlą.
Miltus sumaišykite su milteliais ir suberkite į kiaušinių tešlą. Išminkykite tešlą, susukite į plėvelę ir palaikykite šaldytuve 30 min.
Kepimo formą ištepkite margarinu. Tešlą padalinkite į 12 dalių, kiekvieną dalį plonai iškočiokite ir sudėi į formeles.
Konservuotus abrikosus nusausinkite, perpjauti pusę ir įspauskite į formeles ant tešlos.
kepkite apie 20 min.
Atvėsintus kepinius pabarstykite pudra, galima paskaninti grietinėle.