• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Atėję į kokią nors maitinimo įstaigą paprastai norite gauti skanaus ar/ir mėgstamo maisto ir gero aptarnavimo. Tačiau ar nepamirštate, kad kiekvienam gali pasitaikyti klaidų ir su padavėjais taip pat reikia reikia elgtis supratingai? Tai bus į naudą ir jums, ir jiems. O kad noro būti supratingais nepritrūktų, buzzfeed.com siūlo paskaityti apie šiuo padavėjų darbo aspektus.

REKLAMA
REKLAMA

11. Viena sgeriausių dalykų darbe – kolegos.

12. Mažai yra labiau kankinančių užduočių nei įrankių viniojimas į servetėles.

13. Išskyrus indų šluostymą…

14. Vieno euro monetų niekada netrūksta.

15. Meniu niekada nebūna sudėti tvarkingai ilgą laiką.

16. Dalijimasis arbatpinigiais yra būtinas, bet vis tik nervina.

17. Padėkos raštelis gali pakelti nuotaiką visai dienai.

18. Klaidos – darbo dalis.

19. Įprastas padavėjo dienos meniu – kofeinas, nuvogtos bulvytės, duona ir virtuvės klaidos.

20. Mažai yra tokių užimtų vietų kaip virtuvė per pietus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų