Atėję į kokią nors maitinimo įstaigą paprastai norite gauti skanaus ar/ir mėgstamo maisto ir gero aptarnavimo. Tačiau ar nepamirštate, kad kiekvienam gali pasitaikyti klaidų ir su padavėjais taip pat reikia reikia elgtis supratingai? Tai bus į naudą ir jums, ir jiems. O kad noro būti supratingais nepritrūktų, buzzfeed.com siūlo paskaityti apie šiuo padavėjų darbo aspektus.
1. Neslystantys batai nėra patys madingiausi, bet šiame darbe jie tiesiog nepakeičiami.
2. Asmeninės transporto priemones yra tikra tušinukų, šiaudelių ir meniu saugykla.
3. Darbo dienos pabaigoje jų drabužiai kvepia maistu.
4. Darbe niekas nenori kelti telefono.
5. Kai yra mažai darbo, padarytumėte bet ką, kad tik laikas greičiau eitų.
6. Pačios bjauriausios pamainos būna savaitgaliais… Bet jos taip pat būna finansiškai naudingiausios.
7. Sąskaitų atskyrimas gali būtų tikras galvos skausmas…
8. Geri santykiai su šefu yra visko pagrindas.
9. Per vieną pamainą padavėjas nueina didesnį atstumą nei dauguma žmonių per visą dieną.
10. Daugiausiai darbo būna tada, kai tu arba sergi arba kenti nuo pagirių.
Laukite tęsinio.