Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Už 5 eur išeina toks patiekalas:
*vištienos filė be antibijotikų sveriamos mėsos skyriuje kaina 5,99 eur/kg, 0,5 kg - 3 eur;
*bulvytės keptos orkaitėje, šviežių kaina apie 0,6-0,8 eur/kg. 0,5 kg ~ 0,5 eur;
*morkų/kopūstų/burokėlių kaina - 0,8-1eur/kg, imam 0,5 kg - 0,5 eur
*pridedam priskonius, aliejų, elektrą, majonezą, ect. - dar max 1 eur.
Viso 5 eur už 1,5 kg sveiko, šviežio maisto.
per metus 'prapisau' gal 15 -25 eurų už kebabą, ar tai daug?, smagu kartais suraitoti, ypač jei skaniai pagamina
@turkiš tai tu kebabų vierhas būsi
Kaip su sanitarinėm sąlygom tuose kioskuose? Ir nosytę pakrapšto ir į kibirą gamtinius reikalus padaro ir tada skaniai kebabą suvynioja, visiems skanaus..
Šiauliuose adiadoje net du kart brango per metus.nuo 4.5 iki 6e dabar.
Siauliai 6-7e.pigiau niekur nerasi.
babaju maistas ne man.
kame problema jei neturi pinigų neperki.
kebabai yra Lietuvos ateitis!
@tie Jau gal pavasari tik valgiau. Kur cia ateitis? Nebent labai mokinukai ir studentai ryja
brangsta šūdmaistis, kaip reiks tokį nuostolį išgyvent
Kebabų kioskai,kur darbuotoja kiaurą dieną sėdi būdelėje,gamtinius reikalus atlieka į kibirą ir nenusiplovusi rankų gamina kebabą iš pasenusių produktų. Skanaus.
@Aha ir kur tu tokią būdelę ir darbuotojus radai?
turku šefas Achmedas Kebabybylas
turku šefas Achmedas Kebabybylas
@Aha iš kibiro turinio daro padažą
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų