Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Už 5 eur išeina toks patiekalas:
*vištienos filė be antibijotikų sveriamos mėsos skyriuje kaina 5,99 eur/kg, 0,5 kg - 3 eur;
*bulvytės keptos orkaitėje, šviežių kaina apie 0,6-0,8 eur/kg. 0,5 kg ~ 0,5 eur;
*morkų/kopūstų/burokėlių kaina - 0,8-1eur/kg, imam 0,5 kg - 0,5 eur
*pridedam priskonius, aliejų, elektrą, majonezą, ect. - dar max 1 eur.
Viso 5 eur už 1,5 kg sveiko, šviežio maisto.
*vištienos filė be antibijotikų sveriamos mėsos skyriuje kaina 5,99 eur/kg, 0,5 kg - 3 eur;
*bulvytės keptos orkaitėje, šviežių kaina apie 0,6-0,8 eur/kg. 0,5 kg ~ 0,5 eur;
*morkų/kopūstų/burokėlių kaina - 0,8-1eur/kg, imam 0,5 kg - 0,5 eur
*pridedam priskonius, aliejų, elektrą, majonezą, ect. - dar max 1 eur.
Viso 5 eur už 1,5 kg sveiko, šviežio maisto.
per metus 'prapisau' gal 15 -25 eurų už kebabą, ar tai daug?, smagu kartais suraitoti, ypač jei skaniai pagamina
@turkiš
tai tu kebabų vierhas būsi
Kaip su sanitarinėm sąlygom tuose kioskuose? Ir nosytę pakrapšto ir į kibirą gamtinius reikalus padaro ir tada skaniai kebabą suvynioja, visiems skanaus..
Šiauliuose adiadoje net du kart brango per metus.nuo 4.5 iki 6e dabar.
Siauliai 6-7e.pigiau niekur nerasi.
babaju maistas ne man.
kame problema jei neturi pinigų neperki.
kebabai yra Lietuvos ateitis!
@tie
Jau gal pavasari tik valgiau. Kur cia ateitis? Nebent labai mokinukai ir studentai ryja
brangsta šūdmaistis, kaip reiks tokį nuostolį išgyvent
Kebabų kioskai,kur darbuotoja kiaurą dieną sėdi būdelėje,gamtinius reikalus atlieka į kibirą ir nenusiplovusi rankų gamina kebabą iš pasenusių produktų. Skanaus.
@Aha
ir kur tu tokią būdelę ir darbuotojus radai?
@Aha
iš kibiro turinio daro padažą
REKLAMA
REKLAMA
Visoje Lietuvoje dar pabrango kebabai, bet jie brangiausi – ne Vilniuje ir ne Kaune