Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Pakuotė brangiau kainuoja ,nei ūkininko rugiai toje produkcijoje plius krūvą pagerintoju
Galit branginti, nusipirksiu lenkiškos, vokiškos ir pan.
Daug metų dirbęs mėsos pramonėje, tikra tiesa, į mėsą dedama cukraus ypač į visokius vyniotynius, slegtainius
Išsikepu ruginę duoną su raugu,be jokio cukraus.
parduotuvese 95% duonos su cukrumi, na debilizmas kazkoks. kepejai jus galvas persisvieskit viena kart.
kas per iskrypimas pilti cukru i duona ! Technologai kazkokie tai zombiai, kas jusu praso daryt saldzia duona, ar jus turit smegenu nors kiek ,a ? O del pabrangimo tai vertelgos visada sugalvos priezasti.
Nu blyn kiek galima brangint
Suprantu,kad cukrų deda į pyragus ir bandelias,bet kam cukrų dėti į duoną,jau gamintojams visai stogas nuvažiavo,tuoj cukrų ir į mėsos gaminius pradės dėti
@Vartotojas
jau deda ir i mesos gaminius kadangi pigiausias prieskonis.
Suprantu,kad cukrų deda į pyragus ir bandelias,bet kam cukrų dėti į duoną,jau gamintojams visai stogas nuvažiavo,tuoj cukrų ir į mėsos gaminius pradės dėti
Norint galima ir nebranginti produkcijos,cukrus juk Lenkijoje pigesnis nei Lietuvoje.....
REKLAMA
REKLAMA
„Vilniaus duonos“ vadovas: cukraus mokestis brangintų daugelį produktų, bet duonos pirkėjai ir taip keičiasi