Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Vėl, švieski man vėl .... Taikaus atomo sentencijos .
...tai štai kodėl ta mėsa šviečia :) Jau kelis kartus pastebiu,bet net nesusimąstau kodėl taip...
gal specialistai ir žino geriau. Bet kaip gali laikyti žuvies ir mėsos produkcija vienoje vietoje ar viename šaldytuve. Kaistas paaiškinimas. Gal reikia suprasti taip, kad valgykit tautiečiai greičiau mirsit. Teko dirbti eilę metų mėsos kombinate, bet nemačiau švytinčios miesos.Kas per išradimai.
Geras pastebėjimas :)))))
Liuminescuojančios bakterijos taip pat gali augti ir neįprastose vietose, jų morfologija labai panaši į žarnyno bakterijų.
Tai, tipo, prisiedus tokios mesos, zarnynas prades sviesti. Ir sudai miske tiap pat. O kadangi geriausia temperatura +20-22C, per Jonines bus geriausiai matyti, kas kur kokius "ziedus" paliko :))
Tai, tipo, prisiedus tokios mesos, zarnynas prades sviesti. Ir sudai miske tiap pat. O kadangi geriausia temperatura +20-22C, per Jonines bus geriausiai matyti, kas kur kokius "ziedus" paliko :))
Netikiu, aš tais "specialistais"...
Hmm... šviesti nėra blogai.
Jeigu ir pas žmogų tokios bakterijos užsiveistų nuo tos "nekenksmingos" mėsytės, kiek pinigėlių sutaupytumėm, kuriuos paprastai išleidžiame, kad susimokėti už elektrą :)
Nors man ta spalva primena baloje išsiliejusį benziną - irgi gražiai šviečia :D
Jeigu ir pas žmogų tokios bakterijos užsiveistų nuo tos "nekenksmingos" mėsytės, kiek pinigėlių sutaupytumėm, kuriuos paprastai išleidžiame, kad susimokėti už elektrą :)
Nors man ta spalva primena baloje išsiliejusį benziną - irgi gražiai šviečia :D
Jeigu pavojaus sveikatai nekelia tai kam grąžinti? O nusipirkus kitą mėsą, pvz.: iš daniškų kiaulidžių ar bus sveikiau? O gal visai atsisakyti kiaulienos? Apskritai gal atsisakyti mėsos, o valgyti tik držoves ir košes?
REKLAMA
REKLAMA
Specialistai: švytinti mėsa pavojaus nekelia