Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
nevalgysiu šaltibarščiu pagamintu iš milteliu
Balvonai kiek gi jus ten prie tos juros dažnai bunat :DDDD neverkit dėl tu kainu juk viskas nemokama paedei palikai trupinius ir nueini parukyt ir nueini savo keliais ir pastoviai naujose vietose tik valgyt reikia ;DDDD prašom bambukai nemyžkit i bata toks gyvenimas verslinykas nenubiednės todel ir kainos tokios jis apsidraudžia nes žino kad durnesni suneš tuos pinigus :DDDDD
Savikaina gaunasi centai parduodama su 800% antkainiu ir parodomas verslautoju godumas o kai mokescius moket tai neuzdirba viskas rodoma kad butu minimalus mokesčiai o čia visi apsimeta debilais ir nesupranta kad bujoja juodojo buhalterija :DDDD
Ko kimbti prie šaltibarščių
Ko kimbti prie šaltibarščių
Kainos visose šėryklose didelės. O žmonių visai nemažai. Vakar savaitės vidurys, dešimtą vakare prie macdonoldo drive eilės, viduje irgi užsėsta pilnai. Ten irgi minimaliai kokteilį ar ledų paimsi, jau 3 eurai, jei dar kompleksą, tai 10 eurų.
Kol bus paklausa, tol kainos kils. Jei tokia kaina, vadinasi yra pakankamai daug, kurie ją moka. Nereikia stebėtis, tiesiog kiekvienas renkasi pagal savo kišenę. Yra nemažai darbų, kur mokami dideli atlyginimai, žinoma saviems. Tokiems pirkti pigų produktą ar prekę yra neprestižas.
Neįtikėtina,kad atsiranda ant tiek turtingų ar ant tiek kvailų,kad už šaukštą kefyro mokėtų 7 eurus. Rinkos ekonomika - kainos proporcingos žmonių kvailumui. Kol žmonės sutiks mokėti neadekvačias sumas - tol kainos kils. Kitamet jau bus 8 eurai,dar po metų 10 eurų ir t.t.
Kvailai žurnalistei atsakau:
Bare kainas nustato ne savininkas o valstybė su savo mokesčiais. Pvz - parduoda šaltibarščius už 6 eurus. At žinote kiek jis tik pardavęs sumoka nuo vienos lėkštės mokescių? Ogi 3.40 EUR. Taigi pardavus jam lieka 2.60 EUR. Atimkime produkto savikaina apie 60 centų. 2 eurai! už kuriuos jis sumokėti turi atlyginimą, elektrą, nuomą ....ir kas lieka? Centai. Pigiai pardavinėti gali tik tie, kas dirba juodais. O tai nepagarba Valstybei.
@Debilei žurnalistei Pasisamdykit normalią buchalterę visų pirma, nes dabar skaičiuose pasimetęs ir vėjus rašinėjate , aišku dar būtų įdomu sužinoti kiek jau tos elektros sunaudojate lėkštei šaltibarščių pagaminti , bet nesvarbu .
@Wall street "buCHalterę" :)))) Pat turbūt būsi pats geriausias buCHalteris :)))
Sakiniai tai griūk ir voliokis. UŽPILTI ANT TARKUOTŲ AGURKAIS IR KIETAI VIRTŲ KIAUŠINIŲ. kaip kiaušinį agurku sutarkuot?
Koks durnius aina restoranan šaltibarščių valgyt?
Ir gerai, tegul zmones uzdirba pinigu. Kol yra debilu kur tiek moka, todel ir kainos tokios.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų