Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Po vw dyzelgeito skandalo netikiu niekuo.
Antibiotikus pakeiye anabolikais
Nesąmonė. Netikiu. Melas. Mes ne durniai. Pirkėjai, čia melas.
Eilinė afiora.
Juokas ima,rimtai,nežinau kaip kam,bet dabartiniais laikais šitie žodžiai:lietuviška ir kokybiška,tarp savęs yra visiškai nesuderinami,čia aš ne vien apie maistą,o kai sako,kad lietuviu ūkininkai ko nors mažiau prideda,pripila ar pripurškia,tai jau realiai pradeda imti pyktis,nes sunku visame pasaulyje rasti gobšesnę tautą,kažkada senais laikais,daugelis lenkus vadino spekuliantais(na,tokie jie ir yra), bet lietuviai,dabar tikrai viršija visus.Galit būti tikri,kad kiek tik leidžiama pripilti,pridėti,pripurkšti ko nors į maistą,tai kas jau kas,o lietuvis visko pridės maksimaliai,kiek tik įmanoma.O šiaip,tai mane jau nustebino pasakymas apie lietuvišką mėsą,juk jos prekybcentriuose nėra. Puikiai žinau,kam taip daroma,ogi tam,kad kainas pakelti,o jei ant etiketės parašysi,kad tai lietuviška,be antibiotikų,tai vien no užrašo,ji tokia nepasidarys.
@Fartas Čia ne tik lietuvių problema. Visas pasaulis gobšesnis, nunuodytų savo piliečius, vaikus, kaimynus, net save, už grašį daugiau. Už atitinkamą kainą įbruks ant galvos pastatyti gamyklą, jėgainę, neperdirbamą „žalią” kursą, brukti mažai testuotus vaistus ir papildus, kur po kelių metų išlenda tokie šalutiniai efektai, kad oho. Aplamai visko kokybė kritusi, toli gražu ne lietuvių gamybos technologijos, pagamintos taip, kad po kiek laiko sulūžtų. Viskas iš Kinijos ar monopolizuota, tai gali leisti sau kirsti kampus. Trumparegiškas naikinimas, greitas pelnas, greita mada, nulis minčių apie pasekmes, čia kito ketvirčio rūpesčiai. Nesvarbu, kad visas pasaulis susijęs ir jie patys su vaikais gyvens užterštume, ligose, šiukšlėse, mikroplastike. Jei nori kokybiško maisto ar daiktų, auginkis, darykis pats, ieškok antikvare, ar dar kai kurie senukai turguje turi garbės kodą neskručinti su kaina ir kokybe, turi nenupurkštų mažų ūkių. Šiaip rekomeduoju turėti savo maisto šaltinį, jei mėgstamas brendas bankrutuotų ar pradėtų kirsti kampus maža kokybe ar purškalais.
Sugalvojo naują būdą kaip pabrangino mėsą!!!
Mėsą valgau 2 kart per savaite. Jau didelė prabanga. Perku tirsiai iš ūkininko. Nežinai kokia ten mėsa, ir ar tikrai nepapjovė sergančias kiaules, tik rašo tvari tipo. Kita kaime kokiam irgi nežinai kaip ta kiaulė buvo papjauta. Jei netinkamai papjovei, mėsa būna kraujinga, streso sugerta. O nežinai kai tuos faktoriuise jad pjauna ar tikrai nepatiria streso. Išvis jau ant atsisakymo. Tačiau labao sudėtinga be mėsos. Nes buvai pratęs, o dabar ksžko trūksta. Bet tiesiog tu valgai ir nežinai ką kiši į burną.
@Ar tikrai ekologiška? Augink pats ir žinosi, kame problema? Jei ūkininkus ir jų šeimas pažinotum, žinotum ar sukčiai ir chemikalininkai.
Dar vienas būdas pasididinti kainas-tai juk plėšikėlių "kasdienė duona".
Iš kur ant Lietuvos mėsa,parsus ispjioveme,karves pardavėme ant Lietuvos liko varlės,sliekai,ir tarakonai,tarakonu mėsa draugai pati sksneusia ant Lietuvos.....?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų