Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
aha, daug sushi baru, ir pirma reiketu uzdaryti ta pati sushi housa kuris nepasizymi nei kokybe nei skoniu..
Sušis lietuviui gali būti tik kaip užkandėlė prieš cepeliną.
reikia rašyti taip:
"Lietuva, nuo sovietmečio buvusi cepelinų tėvyne..." - cepelinas nėra lietuviškas patiekalas ir nereikia spekuliuoti skaitytojų emocijomis... juo labiau, Lietuva nėra cepelinų tėvynė... visais atvejais, tiek suši, tiek kebabas, jei jie pagaminti teisingai yra daug sveikesnis maistas už didžkukulius...
"Lietuva, nuo sovietmečio buvusi cepelinų tėvyne..." - cepelinas nėra lietuviškas patiekalas ir nereikia spekuliuoti skaitytojų emocijomis... juo labiau, Lietuva nėra cepelinų tėvynė... visais atvejais, tiek suši, tiek kebabas, jei jie pagaminti teisingai yra daug sveikesnis maistas už didžkukulius...
kažkokia nesąmonė. sušį valgiau tik 2 kartus gyvenime, pirmą nepatiko visąi, antrą jau patiko. Bet be sušio išgyvenčiau, o atšalus orams cepelinai su spirgais, grietine ir alučiu tai jau tikra pasaka, tikras gyvenimo malonumas, kurio nei už ką neatsisakyčiau.
greit paruošiamas,ne fiz darbą dirbančių, maistas
turi prigyti toks maistas,.mano supratimu tai ubago maistas,ziupsnelis ryziu,griezinelis agurko,puse mm lasisos ir lyg sotu.ar tiek suvalgius gali krauti siena ar mezti mesla?,cia ir sakiu nepakelsi)))
sushiai aisku gardu, kartais uzkast. Bet jie niekad neprilygs cepams su geru spirgu padazu. Mmmm varva taukai per barzda:)))
kas per dezinformacija!? cepelinai 4ever! :))
Kebabas dar nieko, bet susis tai tikrai kitai kategorijai priklauso.
REKLAMA
REKLAMA
Lietuviai didžkukulius iškeitė į sušius ir kebabus (II)