Pasak kulinarų, didžiulis mėsainis tiesiog tirpsta burnoje - jo įdaras pagamintas iš švelniausios Kobės jautienos, vadinamos dar marmurine (tai brangiausia mėsa pasaulyje), pagardintos ypatingu sūriu su trumais. Šių brangiausių valgomų grybų nepagailėta ir ant viršutinės traškios bandelės. Mėsainis patiekiamas su salotų lapais, pomidoru ir svogūnu.
Restorano virėjai perspėja, kad užsisakyti patiekalą vakarieniaujant restorane nepavyks. Baimindamiesi dėl greitai gendančių produktų, jie pataria užsisakyti šį gurmanišką valgį prieš dvi paras.
Restorano darbuotojų teigimu, šis didžiulis mėsainis, pavadintas „Tartiufu“ („Al Tartufo“) galėtų pretenduoti į brangiausio mėsainio pasaulyje titulą. Iki šiol į Gineso rekordų knygą kaip brangiausias mėsainis pasaulyje įtrauktas 295 dolerius kainuojantis mėsainis iš Niujorko restorano „Serendipity 3“, kurio gamybai naudojami ne tik baltieji ir juodieji trumai, bet ir eršketų ikrai bei retos sūrių rūšys. Be to, klientų, užsisakančių Niujorko mėsainį, laukia staigmena - auksinis dantų krapštukas, inkrustuotas smulkiu briliantu.