Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Balta mišrainė keliauja per visas šventes ne tik kalėdoms juk balius be baltos mišrainės ne balius sakydavo visi
Kiek tos pagamintos mišrainės turi visokiu papildomu konservantų,kitaip jos greit sugestu. Nepatingėkite ir paskaitykite,tada praeis noras pirkti jas. Net tarkuotų bulvių tešloje kiek pridėta visokių E, konservantų,mus nuodija už mūsų pinigus.
Jokių mišrainių iš prekybcentrų nuperkam, nes neaišku kaip ir kada būna pagamintos. Apie lidlinį maistą išvis nėra ką kalbėti, nes tai ne maistas o tikrų tikriausia chemija
@Valgom tik savo gamintą maistą
A?
@Tavęs kas nors klausė
Užčiaupk purvinus savo žabtus ir tylėk, niekas nieko pas tave neklausė ir tavo nuomont šimtojon vietoj.
@Valgom tik savo gamintą maistą
Jo garantinius lapelius pakeičia
Na kūčių stalas paprastai būna be tos baltos mišrainės, čia karaliauti turėtų raudonieji borokeliai su įvairiais įdarais
kai tik konservatos žydų nomenklatūrai žirneliai su majonezu...
Šikau non stop
Aš tai pati visada darau,ar šventėm ar šiaip pavalgyti.
Krautuvinę mišrainę ėst, reiškia savęs negerbti.
LT prekybcentrio gaminama baltoji misraine,nera tinkamo skonio.Nes pagrindinis kriterijus yra savikaina/kaina. Slyksciausias yra padazas,jo sudetis.Jis katastrofiskai,sugadina skoni.Jauciasi piguva.Galiu lyginti,nes pats gaminu sia misraine,maisau virta vistiena,su rukyta kalakutiena,pridedu virtos jautienos.Visi kiti ingridientai,isskyrus kaimiskus kiausinius,daugmaz kokybe ar proporcijomis,panasus.Imu kaimiskus raugintus agurkus,nuvalau zievele,nuvarvinu,supjaustau.Apie padaza,nutylesiu,cia jau asmenines paslaptys.Bet galit nepabijoti prideti sauksta,kita garstyciu,girdejau rekomendaciju ir del krienu.Cia jau skonio reikalas.Juodieji,malti pipirai,irgi,labai atgaivina misraine,suteikia pikantiskumo.
@Nei vieno
Pats apie savikainą kalbi ir rašai nesamones kiek visko pridedi , kodėl tavo mintys taip plaukioja?
@Šiaip
Už tai, kad meluaja ir nori kažkaip pasigirti, kad viskas natūralu
@Nei vieno
agurkas raugintas, bulvė, morka, žirneliai, pipirai kvapieji ir juodieji, padažui aliejus alyvuogių 2/3 ir majonezas 1/3. svarbu bulvės kad būtų nebirios ir nepervirę. pas mus ją kaip garnyrą prie mėsos valgo, nesuprastų radę ten kiaušinių ar vištienos. nors kai lieka tai žiūrėk po šaukštą vis kas priėjęs įsideda ir kito valgymo nesulaukia balta mišrainė, skirtingai nei žalių daržovių salotų ar kokių burokėlių likučiai :)
agurko reikia rauginto. ir majonezo tik dėl akių, bet dvigubai praskiesti geru aliejum. be to bulves ir morkas verdu garuose. parduotuvėje tokios nebūna.
@man parduotuvinė netinka
Man agurkų bulvių žirnelių morkų nereikia pirkti užsiauginu,tai pirkti mišrainę gatavą būtų griekas
REKLAMA
REKLAMA
Baltoji mišrainė – pirkti ar gaminti patiems: nepatikėsite, kiek skiriasi kainos