„Nuo šiol keleiviai virtualiame maisto padėkle gali pasirinkti norimus gaminius ir sukurti savo mėgstamą patiekalą skrydžiui. Žmonės galės mėgautis patiekalais, kurie atitinka jų pageidavimus, mitybą, medicininius reikalavimus ar religinius įsitikinimus Džiaugiamės būdami pirmieji iš oro bendrovių, pristatę galimybę sudaryti individualų meniu“, – sako „airBaltic“ komercijos vadovas Michaelas Grimmas.
Keleiviai į savo virtualų padėklą galės pasirinkti iš daugiau nei 70 iš anksto užsakomų patiekalų variantų. Skrydžių metu jie galės mėgautis daržovių „risotto“, žuvies „souvlaki“, lašiša „teriyaki“ padaže, ant grotelių kepta kiauliena ar vištienos krūtinėle ir kitais patiekalais. Jie patiekiami su viena iš devynių salotų rūšių, vienu iš devynių skirtingų desertų ir pageidaujamu gėrimu.
„airBaltic“ keleiviai gali užsisakyti individualų skrydžio meniu iš karto įsigiję skrydžio bilietą arba kitu metu, tačiau ne vėliau kaip 48 valandos iki skrydžio.
Oro bendrovė skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.