Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
europosprojektai lt. Idealus verslas neįgaliesiems, bedarbiams, studentams, kaimo vietovių gyventojams. Dirbti 10 val. per savaitę ir gauti apie 3000 Lt per mėnesį. Ar apsimoka, ar ne - spręsti jums. Konsultacijos, projektų rengimas ir administravimas.
O man neidomus ekonomikos augimas, tegu jie patys zaidzia tuos zaidimus, o as einu gyventi, laikas nelaukia
sitie avivininkai galvoja kad mes avys. Jei ir bus augimas, tai aviu indeliu didejimas i sita scam kompanija, apraizgiusia visa Pasauli. Saugokites. Geriau pasilaikykite kapeika sau.
Tai aišku, kad čia nesąmonė. Nors būtų gerai, kad išsipildytų kai kurios prognozės (geros). Bet šiaip man tokios užslėptos reklamos nepatinka :(
Labai tikėtina kad prognozė neišsipildis :) Jau neužtenka kapeikų gatvių apšvietimui, troleibusams, ir mokslui :) o kas toliau? Nesamonias skleidžia ir tiek, nori užliuliuoti prieš mirtį.. :) Gal bandys vėl skolintis, bet tai tik žingsnis atgal.. o tiksliau i prarają... Sekite pasaulio naujienas ir viskas pasidarys aišku!
VX, gal turit kokią nuorodą į šaltinį apie tuos mokesčius? Čia iš eurostat informacija gal?
Augs, smarkiai augs skolinimąsis ir valstybės klampinimas į skolas, tuos paskolintus milijonus ir milijardus konservinių valdžiai nežinia kur padedant, kur išsvaistant.
Augimas bus-bedarbiu skaiciu dides iki 300 tukst. Ir mes pralenksim visus
Smagu girdet kai bankininkai prognuozuja savo planus. Tai tas pats kaip autobuso vairuotojas prognozuoja, kad pilietis besivejantis autobusa suspes i ji arba ne. Nejaugi tie bankyrai nesusigaudo, kad ju veikla issifruota
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų