Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
pasak specialistų, reikia kreipti dėmesį į E priedus, kurie maisto kokybę gali paveikti daugiau, negu leidžiami naudoti GMP
Alergiški žmonės turi atidžiau skaityti etiketes – domėtis ar tame genetiškai modifikuotame produkte nėra alergenų
Manoma, kad tokių produktų vartojimas kai kuriems jautriems žmonėms gali sukelti pavojingas alergines reakcijas – juk ne visi skaito produktų etiketes ir žino, ką valgo. Svarstoma, ar nepageidaujami genų deriniai negalėtų sukelti kai kurių vėžio formų bei padidinti atsparumo antibiotikams
pasaulio mokslininkai baiminasi, kad genetiškai modifikuotų organizmų pasekmės sveikatai gali būti neprognozuojamos
BET juk GMO neigiamai veikia ne tik gyvūnų, bet ir žmonių sveikatą.
tai neišvengiamas procesas, nes vis daugiau genetiškai modifikuotų kultūrų auginama ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje.
Genetiškai modifikuotų produktų (GMP) asortimentas Lietuvos rinkoje vis labiau plečiamas
užrašai apie GMO jau yra ant šokolado plytelės, margarino pakuotės ar aliejaus butelio etiketės
vien jau už tokį elgesį tą profesorių reikia nudėti.
GMO reikia vengti,. o va čia tas profesorius katina naudotyi.
REKLAMA
REKLAMA
Profesorius: globalinė krizė smogs 2030 metais