Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Aišku, kad kenksmingi, ir padėkliukai( net nežinau, kaip ta medžiaga vadinasi)ant kurių dedami, tarkim , pusfabrikačiai, mėsa, kulinarijos gaminiai, praktiškai viskas,skaidri plėvelė, kuria apvyniojamas produktas irgi kenksminga.Jokie tikrintojai prieš pramonę neis, ypač Lietuvoje.
Tuo viso šlamšto nevalgau nuo tarybinių laikų.Nes man tai nuodas.
Kodėl netiriama, kiek kancerogenų žmonės priversti įkvėpti, kai garina elektronines cigaretes kaimynai į gartraukius ir pro langus? Ar čia cheminis žmonių naikinimo būdas pagal užsakymą?
Macdonalds yra ligų sukėlėjas
...norėjom greitai ir daug...na ir gavom...daug problemų ir greitą kelionę anapilin...
Parduotuvėse nekenksmingų maisto produktų aplamai nėra
Labai mandagiai noriu paklausti,o kam pagal įstatymus priklauso pasirūpinti,kad kenksmingi sveikatai produktai,cheminiai elementai į maisto produktus nepatektų?Ar čia yra tik nuostata,kad laiks nuo laiko žurnalistai parašytų ir tuos bėdžius valgytojus vis pagąsdintų?
Ačiū koncervatoriams debilams žydams kurie naikina tikruosius lietuvius
tie tyrimai visai net ne Lietuvoje, kam jie mums?
Geriau patyrinėtų kiek nuodingų medžiagų iš ūkininkų papuola.
REKLAMA
REKLAMA
Maisto produktuose – sveikatai ypač pavojingos medžiagos: didėja tikimybė susirgti vėžiu