- Žuvis, 800 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Sviestas, 2 šaukštai
- Pienas, 2 stiklinės
- Bulvės, virtos, pjaustytos riekelėmis
- Svogūnai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, truputį
- Kvapieji pipirai, truputį
- Lauras, lapeliai, truputį
- Druska, pagal skonį
Gaminimas:
Žuvį išvirti sūdytame vandeny su svogūnu, pipirais ir lauro lapais. Į indą, kuriame kepsime, sluoksniais sudėti žuvį ir bulves. Kiekvieną sluoksnį pabarstyti krapais, petražolėm, o bulves dar ir muskato riešutu. Viską užpilti pienu suplaktu su kiaušiniais ir lydytu sviestu. Kepti 200C orkaitėje apie 30 min., kol pradės rusti bulvių krašteliai.
REKLAMA