Tortilijoms reikės: 6 nedidelių tortilijų, raudono svogūno, pusę nedidelio pekino kopūsto, 2 agurkų, 2 pomidorų, mėgstamos mėsos.
Padažui: apie 3 šaukštų majonezo, 2 šaukštų pomidorų padažo, 2 skiltelių česnako, mineralinio vandens arba kefyro, natūralaus jogurto.
Gaminimas:
Paruošiame padažą, susmulkiname daržoves. Plonais griežinėliais supjaustome mėsą ir ją pakepiname.
Žiedais supjaustome svogūną. Tortilijas patepame padažu, dedame pekino kopūstą, mėsą, svogūną , pomidorus ir agurkus.
Apačią užlenkiame, kad neišbėgtų padažas tada lenkiame šonus ir sutvirtiname mediniu smeigtuku.
Paruoštas tortilijos dedame ant grotelių (arba į orkaitę) ir kepame labai trumpai kol gražiai apskrus. Daržovių ir padažo kiekį derinkite pagal savo skonį.
Šaltinis: Ritos receptai