Tortilijoms reikės: 6 nedidelių tortilijų, raudono svogūno, pusę nedidelio pekino kopūsto, 2 agurkų, 2 pomidorų, mėgstamos mėsos.
![Kebabai ant laužo (Nuotr. Ritos receptai) 4](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=cr&s=800x600&m=4&f=/Uploads/UGallery/photos/1a/9b/e5/df/1a9be5dfc236e3f6996813efe8643663.jpg)
Padažui: apie 3 šaukštų majonezo, 2 šaukštų pomidorų padažo, 2 skiltelių česnako, mineralinio vandens arba kefyro, natūralaus jogurto.
Gaminimas:
Paruošiame padažą, susmulkiname daržoves. Plonais griežinėliais supjaustome mėsą ir ją pakepiname.
Žiedais supjaustome svogūną. Tortilijas patepame padažu, dedame pekino kopūstą, mėsą, svogūną , pomidorus ir agurkus.
Apačią užlenkiame, kad neišbėgtų padažas tada lenkiame šonus ir sutvirtiname mediniu smeigtuku.
Paruoštas tortilijos dedame ant grotelių (arba į orkaitę) ir kepame labai trumpai kol gražiai apskrus. Daržovių ir padažo kiekį derinkite pagal savo skonį.
Šaltinis: Ritos receptai