Britiškajam „Vogue“ žurnalui ji pasakojo, kad jokios dietos nesilaikė, bet JAV žurnalai rašo, kad ji pasirinko sirtuinais pagrįstą mitybos planą. Adele yra sakiusi, kad dabar valgo dar daugiau, nei kada nors anksčiau gyvenime, rašoma mirror.co.uk.
Nors Adele niekada nėra sakiusi, kad svorį numetė dėl sirtuinų dietos, JAV žiniasklaidoje kalbama, kad maistas, kurį ji pasakojo valganti, įeina į šį mitybos planą. Sirtuinų dieta neleidžia apdoroto maisto, cukraus ir nenugriebto pieno produktų. Manoma, kad Adele galėjo tiesiog būti pasirinkus valgyti maistą iš šios dietos, oficialiai jai neįsipareigodama.
Pusryčiai
Žurnalui „Vogue“ Adele sakė, kad neužsiima protarpiniu badavimu ir pusryčius visuomet valgo. Ji pasakojo, kad anksčiau per dieną išgerdavo dešimt puodelių arbatos su dviem šaukšteliais cukraus kiekviename.
Pasak „The Food Network“, Adele pusryčiams galėtų valgyti sojos jogurtą su uogomis, skaldytais graikiniais riešutais ir juoduoju šokoladu. Arbatą dabar ji greičiausiai geria be cukraus.
Pietūs
„Vogue“ dainininkė pripažino, kad kasdien būtinai kilnoja svorius ir užsiima rato principo (circuit training) treniruotėmis, kurias kartais kartoja ir du kartus per dieną, jei jaučia daug nerimo.
Dainininkė sako, kad taip ji gyvena jau trejus metus, o pietums valgo lapinių kopūstų salotas su petražolėmis, salierais, obuoliais ir graikiniais riešutais, pagardintas alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Toks maistas padeda jai gauti visas reikiamas maistines medžiagas po sekinančių treniruočių.
Vakarienė
Adele pasakoja, kad labai mėgsta gaminti maistą, o įkvėpimo ji semiasi iš žymaus virtuvės šefo ir TV laidų vedėjo Jamie Oliverio. Britiškajam „Vogue“ ji sakė: „Gaminti savarankiškai išmokau būdama gal aštuoniolikos. Perskaičiau seno gero Jamie Oliverio knygą „30 minučių patiekalai“. Iš čia gavau maisto gaminimo pagrindus“.
Ji sako, kad vienas mėgstamiausių jos patiekalų – klasikinė britiška orkaitėje kepta mėsa, kurią ji jau meistriškai ruošia kiekvieną sekmadienį. Adele taip pat sako, kad tai jos sūnaus Angelo mėgstamiausias jos gaminamas maistas.
Gėrimai
Mesdama svorį Adele alkoholio neatsisakė, bet pamėgo rožinį vyną – karantino metu ji dažnai pirkdavo būtent vieną jo rūšį. „Vogue“ ji sakė: „Pirmą kartą per karantiną greitai į parduotuvę bėgau „Whispering Angel“ vyno ir kečupo. „Whispering Angel“ („Šnabždantis angelas“) mane paversdavo lojančiu šunimi. Po jo tikrai nešnabždėdavau“.
Išeiginė
Jei mityba nuolat yra sveikatinga, kartais galima leisti sau pasiimti išeiginę ir valgyti tai, ko norisi. Adele pripažįsta, kad tokia proga dažniausiai eina valgyti į „McDonald's“. Ji net yra žurnalistams sakiusi, kad paskutinės vakarienės norėtų būtent iš „McDonald‘s“.
Britiškajam „Vogue“ ji kalbėjo: „Mano paskutinė vakarienė, jei būčiau nuteista mirties bausme, būtų „McChicken Nuggets“, „Big Mac“ mėsainis ir bulvytės. Tai būtų mano trijų patiekalų paskutinė vakarienė. Šituos dalykus valgau bent kartą per savaitę!“