• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 kulinarinėje laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius, Tomas Rimydis ir tinklaraštininkė Renata, tinklaraščio „Kūmutės virtuvė“ autorė rodo, ką galima paruošti užkandžiams lengvai ir greitai.

TV3 kulinarinėje laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius, Tomas Rimydis ir tinklaraštininkė Renata, tinklaraščio „Kūmutės virtuvė“ autorė rodo, ką galima paruošti užkandžiams lengvai ir greitai.

REKLAMA

Be naudingų receptų, laidos šefai pasidalijo ir patarimais, kurie pravers sukiojantis virtuvėje.

Nuolatiniai laidos „La Maistas“ šefai – grilio entuziastas Vyliaus Blauzdavičius ir istorinės virtuvės žinovas, profesionalus šefas Tomas Rimydis dalinsis ne tik savo patiekalų receptais, bet ir vaikystės prisiminimais. Jiems kompaniją palaikys tinklaraščio kumutesvirtuve.lt šeimininkė Renata.

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje „La Maistas - Kūčių stalas“ laidos viešnia, tinklaraščio „Kūmutės virtuvė" įkūrėja Renata parodė, kaip pagaminti avižų pieną, puikiai tinkantį adventiniam laikotarpiui ir Kūčių dieną. Šis augalinis avižų pienas labai skanus atšaldytas. Rekomenduojame išbandyti! Receptą, ką pagamino Renata, žiūrėkite vaizdo įraše.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Kūčių stalas" mūsų šefas Tomas Rimydis pasidalino puikiu patarimu, kaip namie pasigaminti aguonų pieną. Šis variantas greitesnis nei įprastai, bet toks pat skanus. Verta išbandyti ir pavaišinti svečius nuostabiu gėrimu Kūčių vakarą.

REKLAMA

Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - Kūčių stalas" mūsų šefas Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip kaip ypatingai skaniai pasigaminti ant grilio keptų daržovių salotas. Jei neturi grilio, nenusiminkite, jas galima paruošti ir daržoves kepant orkaitėje ar keptuvėje. Keptas daržoves Vylius palieka šiek tiek atvėsti ir pataria naudoti daug česnako. O galiausiai pagardina ypatingu tahini padažu. Vylius pastebi, kad tokios salotos skaniausios paruoštos bent pusvalandį prieš patiekiant. Jos valgomos atvėsusios. 

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų