Reikės: 6 vištienos ketvirčių, ~ 350–400 ml kefyro, 1–2 česnako galvučių, vištienos prieskonių, saldžiosios paprikos miltelių, džiovintos paprikos prieskonių; persilado, rozmarino šakelės, pipirų ir druskos.
Gaminimo eiga
Sutarkavau česnaką smulkia tarka. Dalį tarkuoto česnako pakišau po odele, likusį sumaišiau su recepte išvardintais prieskoniais ir įtryniau ketvirčius. Viską užpyliau kefyru ir dar pamasažavau, įdėjau rozmarino šakelę. Galiausiai uždengiau maistine plėvele ir palikau marinuotis šaldytuve pernakt.
Į kepimo indą su kepimo popieriumi sudėjau vištienos ketvirčius, bulves, pagardintas bulvių prieskoniais, druska ir apšlakstytas aliejumi. Kepiau įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje ~ 1 val. Kepant kelissyk vištienos ketvirčius aplaisčiau susidariusiu skysčiu.