Jums reikės: vištienos krūtinėlės, 2 kiaušinių, dubenėlio džiūvėsėlių, aliejaus kepti, bulvių garnyrui.
Užpilui prie krūtinėlės puikiai tinka morkos, česnakas, žalumynai, druska, pipirai, šaukštas miltų ir puodelis pieno.
Vištienos kūrinėlę supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, galite išilgai. Pagardinkite mėstamais prieskoniais, paniruokite kiaušio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepkite keptuvėje su daug aliejaus.
Bulves virkite su lupenomis, kurią vėliau reikės nulupti.
Užpilkas tinka su morkomis, česnaku, žalumynais, druska, pipirais, šaukštu miltų, pieno puodeliu,
Rimukas prie mėsos ir bulvių siūlo ragauti pomidorų ir agurkų salotų.
Skanaus!
Šaltinis: Pas Rimuką virtuvėje