• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai mėgstu vištieną. Turbūt galėčiau iškart išvardinti gal penkiasdešimt patiekalų iš vištienos. Manau, kiekvienas iš mūsų galėtų“, – įsitikinęs vienas iš TV3 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ kūrėjų ir vedėjų, kulinaras Alfas Ivanauskas. Jis kartu su kolegomis Ali Gadžijevu ir Martynu Praškevičiumi jau šį sekmadienį, balandžio 14-ąją, 17.40 val. TV3 eteryje įrodys, kad vištiena gali virsti tikru stebuklu ant žiūrovų namų stalo.

„Labai mėgstu vištieną. Turbūt galėčiau iškart išvardinti gal penkiasdešimt patiekalų iš vištienos. Manau, kiekvienas iš mūsų galėtų“, – įsitikinęs vienas iš TV3 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ kūrėjų ir vedėjų, kulinaras Alfas Ivanauskas. Jis kartu su kolegomis Ali Gadžijevu ir Martynu Praškevičiumi jau šį sekmadienį, balandžio 14-ąją, 17.40 val. TV3 eteryje įrodys, kad vištiena gali virsti tikru stebuklu ant žiūrovų namų stalo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar daug žinote apie vištieną? Kaip ją išdarinėti? Kuri jos dalis geriausiai tinka kepimui, virimui ir troškinimui? Kiek laiko ją kepti ir virti, kad būtų sultinga ir apskrudusi? Į šiuos klausimus atsakys išradingoji trijulė.

REKLAMA

TV3 žiūrovai sužinos, kokie prieskoniai šiai mėsai tinkamiausi, ar tikrai užtenka marinuoti vištieną vos porą valandų. Ir jau galime ruoštis rašiklį ir lapelį popieriaus, mat „Virtuvės mitų griovėjų“ laidoje bus pristatytas skaniausio pasaulyje kulšelių troškinio receptas.

Taip pat laidoje – greiti ir traškūs vištienos sparneliai, kuriems, pasak Alfo, negali atsispirti nė vienas šeimos narys. „Pats vištieną valgau tada, kai norisi pagaminti ką nors greitai ar svečiai mėgsta dietišką maistą. Taigi užkupus netikėtiems svečiams visada gerai šaldytuve turėti vištienos. O ką jau kalbėti, kai ateina vasara ir ant grotelių galima kepti ne tik mėsą, bet ir daugybę šviežių daržovių“, – pasakoja Alfas, kviesdamas sekmadienio popietes leisti su TV3.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų