„Džiaugiuosi“, kad kavinių tinklas priėmė mūsų „VMG Mokykla“ iššūkį, kurio pagrindinis tikslas – bendradarbiauti įrengiant modernias kulinarines klases Lietuvos mokyklose. Dėl to sukūrėme originalų sumuštinį, kuris yra sveikas ir sotus. Su šiuo sumuštiniu valgome ne tik duoną, bet ir gauname spalvingą daržovių puokštę su natūraliais pagardais. Valgydami jį priartinsite kiekvieno moksleivio svajonę turėti modernią kulinarinę klasę“, – kalbėjo kulinaras.
A. Ivanauskas sukūrė trijų rūšių tikrus miesto sumuštinius: su rūkyta žuvimi, su cukinija ir vištiena bei su vištiena ir keptais obuoliais. Sumuštiniai pagaminti pagal unikalią receptūrą, kuriai įkvėpimo A. Ivanauskas pasisėmė iš paskutinės kelionės po Ameriką, pasaulyje žinomą kaip sumuštinių ir maisto išsinešimui pradininkę.
Sumuštiniai išskirtiniai tuo, jog paruošti laikantis subalansuotos mitybos principų, t. y. daržovių ir įdaro juose yra tris kartus daugiau, nei duonelės. Į unikalią norvegišką poliarinę duonelę dedami tik aukščiausios kokybės produktai, pavyzdžiui, itališkas „buffalo“ sūris, itališkas apelsinų džemas, kiekvieną dieną šviežiai kepama vištiena, švieži špinatų lapai ir kitos pagal A. Ivanausko receptūrą marinuojamos daržovės.
Tokiems sumuštiniams pristatyme neatsispyrė Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius bei Rima Olberkytė-Stankus.