Pagardinkite vištienos kotletukus svogūnų laiškais ir pamatysite, kad skonis tikrai pranoks lūkesčius. su tv3.lt receptu pasidalijusi vilnietė Gabrielė tikino, kad tokių malonių atsiliepimų ir komplimentų, kai šiuos kotletukus su gaiviu vasarišku garnyru pateikė šeimynai, išties nesitikėjo.
Jums reikės:
500 gramų vištienos faršo, 5-6 pievagrybių (galima nedėti), 1 kiaušinio, 4-5 šaukštų džiūvėsėlių, svogūnų laiškų, mėgstamų prieskonių.
Faršą sumaišykite su nuplautais ir tarkuotais pievagrybiais. Susmulkinkite svogūnų laiškus, sudėkite juos į faršą. Įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius ir pagardinkite prieskoniais.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje aliejaus. Skanaus!