• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas paskanauti ko nors gardaus. Kodėl gi ne naminių kebabų? Tinklaraštininkas Rimukas siūlo tortilijas, įdarytas vištienos krūtinėle. 

3

Pats metas paskanauti ko nors gardaus. Kodėl gi ne naminių kebabų? Tinklaraštininkas Rimukas siūlo tortilijas, įdarytas vištienos krūtinėle. 

REKLAMA

Jums reikės: norimo kiekio tortilijų, kepintos vištienos filė gabaliukų, salotų lapų, fermentinio tarkuoto sūrio ir česnako. 

Sutepkite tortilijas padažu, sudėkite vištieną, salotas, sūrį ir pagardinkite prieskoniais bei česnaku. Tvirtai susukite, prismeikite pagaliuku ir kepkite orkaitėje iki tol, kol sūris ištirps.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų