Dviem panakotos porcijoms reikės:
1 stiklinės grietinėlės (30proc.) 50 g cukraus 1 šaukšto želatinos Poros šaukštų vandens Šaukštelio vanilinio cukraus Trintų braškių Kivių, bananų ar bet kokių kitų norimų vaisių papuošimui
Gaminimas:
Pirmiausia želatiną reikia užpilti šaltu vandeniu ir palikti valandai išbrinkti. Po to pašildyti vandens vonelėje ar mikrobangų krosnelėje, kol ištirps.
Grietinėlę įpilti į puodą, suberti cukrų ir vanilinį cukrų, maišant užvirinti. Tada sumažinti ugnį, įpilti ištirpintą želatiną ir labai gerai išmaišyti, bet nebevirinti.
Gautą masę išpilstyti į formeles ar stiklines ir įdėti į šaldytuvą 3–4 valandoms sustingti.
Prieš pateikiant jau sustingusią masę, užpilti trintomis braškėmis ir papuošti vaisiais.