• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pagalvoti apie pietus. O jei paruošti guliašą? Abejingų neliks, skonis nenuvils! Bandykite ir tikrai liksite sužavėti. Tuo įsitikinusi tinklaraščio „Ingridux virtuvėlė“ autorė Ingrida, kuri sako, kad šiam guliašui nepavyks atsispirti. 

10

Pats metas pagalvoti apie pietus. O jei paruošti guliašą? Abejingų neliks, skonis nenuvils! Bandykite ir tikrai liksite sužavėti. Tuo įsitikinusi tinklaraščio „Ingridux virtuvėlė“ autorė Ingrida, kuri sako, kad šiam guliašui nepavyks atsispirti. 

REKLAMA

Jums reikės:

2 kg jautienos, 300 ml pomidorų pastos, 3 skiltelių česnako, 1 svogūno, 2 morkų, 3 šaukštų miltų, 1 šaukšto grietinės, 300 ml sultinio, 100 ml obuolių sulčių, druskos, pipirų pagal skonį, kmynų, 1 granato. 

Jautieną pjaustome kvadratėliais, apšlakstome aliejumi, voliojame miltuose. Mėsą dedame į keptuvę su nedideliu kiekiu aliejaus ir apkepiname iki traškumo. 

Mėsą sudedame į puodą. Keptuvėje, kurioje kepėme mėsą, apkepiname pjaustytą svogūną su tarkuotomos morkomis iki gelsvumo. 

REKLAMA
REKLAMA

Daržoves sudedame ant mėsos, išmaišome, įpjaustome česnaką, užpilame obuolių sultimis ir sultiniu. 

Mėsa turi būti labai minkšta. Baigiant troškinti supilkite pomidorų pastą ir dar apie 10 minučių patroškinkite. Baigę, idėkite šaukštą grietinės, suberkite granato grūdelius ir valgykite su bulvių koše. 

REKLAMA

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų