Jums reikės:
2 kg jautienos, 300 ml pomidorų pastos, 3 skiltelių česnako, 1 svogūno, 2 morkų, 3 šaukštų miltų, 1 šaukšto grietinės, 300 ml sultinio, 100 ml obuolių sulčių, druskos, pipirų pagal skonį, kmynų, 1 granato.
Jautieną pjaustome kvadratėliais, apšlakstome aliejumi, voliojame miltuose. Mėsą dedame į keptuvę su nedideliu kiekiu aliejaus ir apkepiname iki traškumo.
Mėsą sudedame į puodą. Keptuvėje, kurioje kepėme mėsą, apkepiname pjaustytą svogūną su tarkuotomos morkomis iki gelsvumo.
Daržoves sudedame ant mėsos, išmaišome, įpjaustome česnaką, užpilame obuolių sultimis ir sultiniu.
Mėsa turi būti labai minkšta. Baigiant troškinti supilkite pomidorų pastą ir dar apie 10 minučių patroškinkite. Baigę, idėkite šaukštą grietinės, suberkite granato grūdelius ir valgykite su bulvių koše.