• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mišrainės receptas visiškai paprastas ir labai tradicinis. Jei savo krabų lazdelių ir ryžių mišrainę norite kiek patobulinti ir pridėti daugiau skonių, tuomet įdėkite susmulkintos raudonos ar geltonos paprikos, virto kiaušinio, konservuotų žirnelių. Papildomi ingredientai priklauso nuo kiekvieno skonio“, – sako tinklaraštininkė Liucija.

„Mišrainės receptas visiškai paprastas ir labai tradicinis. Jei savo krabų lazdelių ir ryžių mišrainę norite kiek patobulinti ir pridėti daugiau skonių, tuomet įdėkite susmulkintos raudonos ar geltonos paprikos, virto kiaušinio, konservuotų žirnelių. Papildomi ingredientai priklauso nuo kiekvieno skonio“, – sako tinklaraštininkė Liucija.

REKLAMA

Reikės:  375 ml virtų ryžių; 200 g krabų lazdelių; 325 g konservuotų kukurūzų; 1 agurko; 3 valg. š. majonezo; 2 saujų susmulkintų svogūnų laiškų; 1 saujos susmulkintų šviežių krapų; druskos, juodųjų pipirų.

GAMINIMAS

Krabų lazdeles supjaustome griežinėliais, agurką supjaustome smulkiais gabalėliais (jei agurko odelė stora, ją nulupame). Nuo kukurūzų nupilame skystį.

Viename inde sumaišome visus ingredientus, pagardiname druska, pipirais pagal skonį. Jei reikia įdedame daugiau majonezo. Skanaus!

Slaptas ingredientas: Mišrainę taip pat galima pagardinti ir susmulkintais kietai virtais kiaušiniais.

Šaltinis: Lithuanian in the USA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų