Edmundui teko ne tik praleisti „Skonio“ filmavimą – savo restoraną „Blusynė“ turintis šefas išgyveno, kas laukia jo verslo, kuris yra vienintelis pragyvenimo šaltinis.
„Liūdniausia, kad neturėjau lėšų, iš ko samdytis padėjėją, todėl į virtuvę ėjau pats. Iš pradžių dar padėjo keli draugai, bet, nepatikėsite, pamažu išmokau gaminti viena ranka. Tiesa, teko susiaurinti meniu. O kai reikia nulupti krevetes, paprašau barmenių. Kai ranką išlaisvins iš gipso, ir turėsiu jas abi, meniu bus dvigubai platesnis – atradau savyje daug jėgų“, – sakė „Skonio“ dalyvis E. Končius.
Beje, į savo restorano meniu E. Končius ketina įtraukti keletą ypatingų patiekalų, kuriuos ragavo „Skonyje“. „Tai bus ir „Šarkų“ gaminta bruschetta su foie gras ir obuoliais, jaučio širdis, taip pat foie gras su kraujine dešra, taip pat keletas brazilo Renato Costo Pereiros patiekalų“, – sakė E. Končius.
Beje, priešininkų komandos narys Renato Costo Pereiros traumą patyrusiam Edmundui dovanojo savo iškovotą neliečiamybę. Būsimosiose „Skonio“ laidose šou rengėjai Edmundui Končiui skirs pagalbininką.