Jums reikės:
600 gramų maltos vištienos, druskos, pipirų, smulkintų žalumynų, 1 skiltelės česnako, 2 kiaušinių, 2 stiklinių miltų, pusės stiklinės pieno, džiūvėsėlių, aliejaus, 100 gramų sviesto.
Iš pradžių žalumynus, česnaką sumaišome su sviestu, pagardiname druska bei pipirais. Padedame sustingti.
Tuomet į maltą vištieną įmušame kiaušinį, beriame druskos, pipirų, dedame miltų, pilame pieno bei išmaišome masę. Iš mėsos formuojame paplotį, į vidurį dedame po gabaliuką sviesto bei suformuojame kotletus.
Tada įkaitiname keptuvėje aliejų, kotletus gausiai apvoliojame džiūvėsėliuose bei kepame iš visų pusių, kol gražiai parus.
Patiekiame ir skanaujame!
Šaltinis: https://worldrecipes.eu/lt