• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Net ir žiemą galima prisiminti Viduržemio jūros skonius. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti labai sotų ir skanų Viduržemio jūros dubenėlį.

Net ir žiemą galima prisiminti Viduržemio jūros skonius. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti labai sotų ir skanų Viduržemio jūros dubenėlį.

REKLAMA

Viduržemio jūros dubenėliui reikės:

  • Virtų kynva kruopų (bolivinės balandos)
  • Keptos vištienos
  • Salotų lapų
  • Marinuotų mėlynųjų svogūnų
  • Fetos sūrio
  • Keptų paprikų
  • Alyvuogių
  • Keptų avinžirnių
  • Alyvuogių aliejaus

Gaminimo eigą ir daugiau patarimų išgirskite aukščiau esančiame vaizdo įraše.

Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 11:30 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.

Anksciau sakydavo, kad reikia valgyt tai, kad auga salia musu, musu kraste. O visi tie avinzrniai, balandos, ar jie mums tinka? Pvz. as ju neragavus. Valgau ta, ka valge tevai, ka patys uzsiauginam ir tik sezono metu. Dabar ,,eina" burokai, morkos, kopustai, o pomidorai, nors jie dar nuo rudens stovi ir negenda, nes hibridai, nu niekaip ju nesinori.
Niekaip nesuprantu kas tokius jovalus gali valgyt? Pripažįstu tik tradicinius lietuviškus patiekalus: sriubas, virtą, keptą ar troškintą mėsytę, kotletus, bulvinius patiekalus, marinuotus ar raugintus agurkus, kitas lietuviškas mišraines. Labai paprastai gaminami, skanūs, sotūs ir sveika.
Visiškai teisingai. Mums naudinga ir sveika valgyti tokį maistą kokį valgydavo mūs protėviai. Visi tie atvežtiniai mus jokios naudos neduoda.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų