Įsiskaitykite į receptą ir mėgaukitės gardžiai paruoštais traškiais agurkėliais.
Jums reikės:
4 kilogramų agurkų, stiklinės kapotų petražolių, 6 skiltelių česnako, 1 šaukštelio juodųjų pipirų, 1 šaukšto malto cinamono, 200 gramų aliejaus, 200 gramų cukraus, 4 nubrauktų valgomųjų šaukštų druskos, 1 stiklinės 9 procentų acto.
Iš pradžių agurkus supjaustykite riekelėmis, jei agurkai senesni, nuimkite odelę ir sukietėjusias sėklas.
Tuomet visus ingredientus sumaišykite bei parai pastatykite į šaldytuvą.
Tada agurkus sudėkite į indus bei pasterizuokite 15 minučių, jei sudėsite į 1 litro indus. Aš pati darau greičiau, virdama puode bei karštą masę sudėdama į pasterizuotus indelius. Štai ir viskas.