Prireiks: 300 g juodųjų serbentų; 2 l vandens; 2 v. š. acto.
Aš naudojau šaldytus, trintus serbentus. Juos atitirpiname. Sudedame į puodą, įpilame vandens, acto. Paverdame apie 15 min. Sudedame kiaušinius. Paverdame 7–10 min.
Paliekame per naktį stovėti skystyje. Kitą dieną išimame iš skysčio. Neišsigąskite, nes iš pradžių tikrai atrodys, kad kiaušiniai visiškai nenusidažė, bedžiūnant lukštui spalva ims ryškėti. Bet nebus ryški. Tokia šviesi pastelinė.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!