• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį norite pasilepinti gardžiais kepiniais ant žarijų? Išbandykite šį vištienos kebabų receptą, kuris tikrai taps vienu mylimiausių jūsų šeimoje. 

6

Savaitgalį norite pasilepinti gardžiais kepiniais ant žarijų? Išbandykite šį vištienos kebabų receptą, kuris tikrai taps vienu mylimiausių jūsų šeimoje. 

REKLAMA

Vištienos kebabams reikės: 500g maltos vištienos, 1 svogūnas, 4 skiltelės česnako, 10g petražolių (šįkart panaudojau krapus ir čiobrelius), 1a.š. kumino, 1/2a.š. druskos, 1/2a.š. kario, 1/2a.š. juodųjų maltų pipirų, 1/2a.š. saldžiosios paprikos, 2v.š. aliejaus.

Gaminimas:

Svogūnus smulkiai sukapoti arba sutarkuoti, žoleles susmulkinti, česnakus išspausti. Kuminą grūstuvėje sutrinti. Galima sukapoti smulkiai peiliu.

Į faršą įmaišyti žoleles, prieskonius ir aliejų. Gerai išminkyti faršą iki vientisumo. Pastatyti šaltai porai valandų.

REKLAMA
REKLAMA

Medinius iešmelius pamerkti į vandenį.

Iš atvėsusio faršo formuoti 5 kamuoliukus iš iš kiekvieno suformuoti kebabą ant medinio iešmelio.

Kepti įkaitintoje keptuvėje be aliejaus ar ant griliaus vis pavartant, kol abu šonai taps apskrudę.

Šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.se/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų