Vištienos kebabams reikės: 500g maltos vištienos, 1 svogūnas, 4 skiltelės česnako, 10g petražolių (šįkart panaudojau krapus ir čiobrelius), 1a.š. kumino, 1/2a.š. druskos, 1/2a.š. kario, 1/2a.š. juodųjų maltų pipirų, 1/2a.š. saldžiosios paprikos, 2v.š. aliejaus.
Gaminimas:
Svogūnus smulkiai sukapoti arba sutarkuoti, žoleles susmulkinti, česnakus išspausti. Kuminą grūstuvėje sutrinti. Galima sukapoti smulkiai peiliu.
Į faršą įmaišyti žoleles, prieskonius ir aliejų. Gerai išminkyti faršą iki vientisumo. Pastatyti šaltai porai valandų.
Medinius iešmelius pamerkti į vandenį.
Iš atvėsusio faršo formuoti 5 kamuoliukus iš iš kiekvieno suformuoti kebabą ant medinio iešmelio.
Kepti įkaitintoje keptuvėje be aliejaus ar ant griliaus vis pavartant, kol abu šonai taps apskrudę.
Šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.se/