500 ml riešutų aliejaus
240 gramų kvietinių miltų
2 kiaušiniai
100 gramų tarkuoto parmezano sūrio
4 vienetai baziliko šakelių
Citrinos žievelės
25 ml vandens
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis drusko
Paruošimas:
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska. Į dubenį supilkite aliejų, subertkite miltus ir išmaišykite. Tada suberkite tarkuotą sūrį, išmaišykite. Baziliko lapelius susmulkinkite. Į tešlą sudėti baziliką, citrinos žievelę, kiaušinius ir šaltą vandenį. Išminkyti tešlą. Apibarstykite stalą miltais ir iškočiokite tešlą 7 mm storio.
Formelėmis išspauskite sausainėlius. Sudėkite ant skardos su kepimo popieriumi ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.