Jums reikės:
Vištienos filės kepsniukų, 1v.š. kečupo su saulėje džiovintais pomidorais, 3v.š. sojos padažo, 3v.š. balzaminio acto, 1 granato, 1v.š. cukraus, žiūpsnelio kalendros, žiūpsnelio muskato riešuto, obuolių sulčių, 1 a.š. krakmolo
Vištienos filė kepsniukus pamarinuojame kečupo, sojos padažo ir balzaminio acto mišinyje. Kepame grilinėje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Granatą išlukštename ir sudedame į puodą, užpilame obuolių sultimis, kad šiek tiek apsemtų ir pakaitiname. Sudedame cukrų, kalendrą ir muskatą. Maišant užviriname.Atskirai puodelyje ištirpiname krakmolą poroje šaukštų vandens.Supilame į puodą ir kaitinant maišome, kol padažas sutirštėja.
Patiekiau su virtais ryžiais.
Skanaus!