Šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir Julija Steponavičiūtė laidoje išmokys jau pažįstamų sriubų receptų ir nustebins visiškai naujomis patiekalų variacijomis.
Ypatingas laidos svečias – jau daugiau nei dešimtmetį modelio darbą dirbanti Julija Steponavičiūtė, aistrą virtuvei atradusi keliaudama ir dabar savo receptais besidalinanti internete. Moteris laidoje sulaužys stereotipą, kad modeliai valgo tik vieną grūdą per dieną.
„La Maistas“ studijoje Julija gamins žaliųjų lęšių sriubą su orkaitėje keptu žiediniu kopūstu, grietine ir žalėsiais bei dalinsis patarimu, kaip orkaitėje pasigaminti traškių žiedinių kopūstų.
Grilio entuziastas Vylius Blauzdavičiaus net ir šį kartą, gaminant sriubas, neapsieis be griliaus ir žiūrovams parodys tris skirtingus sriubų receptus: perlinių kruopų, degintų daržovių ir greitai paruošiamos tailandietiškos sriubos su vištiena.
Nuolatinis laidos kulinaras Tomas Rimydis stebins savo improvizacijomis gamindamas taip daugelio mėgstamus barščius bei dalinsis patarimais, kaip namuose pasiruošti vytintą jautieną prasidėjus šildymo sezonui.
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3