Sostinėje „Ogmios mieste“ įsikūrusioje laidos studijoje viešnių lauks nelengva užduotis – įtikti vaikiškam skoniui. Burtai lems, jog Monika kartu su laidos vedėja Ilona Juciūtė gamins salotas su traškia vištiena, o Greta, padedama iš Šri Lankos kilusio profesionalaus virtuvės šefo Dilano Dampellos Gamage, keps jautienos didkepsnį raudono vyno padaže.
Nors abi damos į studiją žengs susikibusios už rankų, jų lauks azartiška kova. Monika atskleis, jog jos ir Gretos draugystė tęsiasi jau ne vienerius metus, o aplinkiniai nuolat jas palaiko giminaitėmis, nors pačios išvaizdos panašų ir nepastebi.
„Nuo mokyklos laikų mes girdime, jog esame labai panašios. Daug kas galvoja, kad esame seserys, o iš tikrųjų esame labai geros draugės. Jos sūnus yra mano krikštasūnis, kadangi Gabrielius dar neturėjo krikštynų, tai ji būsima jo krikštamotė“, – apie draugystės ryšius laidoje pasakos Monika.
Nelengvą skyrybų dramą su verslininku Andriumi Šedžiu išgyvenusi Monika atvirauja, jog geriausios draugės petys ne kartą buvo didžiausias ramstis sunkiais gyvenimo momentais.
„Tikriausiai, kad vienintelei jai ir esu verkusi“, – pasakos žinoma moteris ir atskleis, jog būtent Greta buvo tas žmogus, kuris ir po gimdymo jai padėjo labai daug.
Monika – ne tik trimečio sūnaus mama, populiari atlikėja, įvairių muzikinių projektų dalyvė, bet ir profesionali vizažo meistrė. Paklausta, kada spėja skirti laiko sau, Monika atviraus, kad nesvarbu kokia užimta bebūtų, kiekviena moteris privalo pasirūpinti savimi.
„Mes, kaip ir visi, likusį laisvą laiką nuo darbo stengiamės skirti namams, tvarkymuisi, reikia pasirūpinti vaikais, vyrais. O nueiti į grožio saloną, susitvarkyti plaukus, nagus – tai yra mūsų būtinybė. Pinigais to neskaičiuojame, o laiko grožiui ir sau niekada negaila“, – savo grožio ritualus laidoje atskleis Monika.
Kaip seksis laidos viešnioms įtikti išrankiam Gabrielio skoniui, ką veiklios moterys veikia laisvalaikiu ir kokiais ritualais rūpinasi savo nepriekaištinga išvaizda – paaiškės jau šį šeštadienį 8:30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.
Jau dešimtą sezoną skaičiuojanti televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ žada dar aršesnes ir azartiškesnes žinomų Lietuvos šeimų bei jų artimiausių bičiulių kulinarines kovas.
Prie ilgametės laidos vedėjos, kulinarės Ilonos Juciūtės šiame sezone prisijungė iš Šri Lankos kilęs, bet Lietuvą be galo mylintis profesionalus virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage – jie kartu padės laidos herojams rungtis ir ruošti skaniausius patiekalus. Geriausi pokalbiai gimsta virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.
„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, nauju laiku 8:30 val. per TV3!