Kepsniams prireiks:
Kiaulienos sprandinės pjausnių, 50 ml vandens, 1a.š. paprikos miltelių, 1/2a.š. druskos, 1/2a.š. kario, kelių pipirų, lauro lapelių.
Viršui:
fermentinio sūrio ~50g, alyvuogių ~10, vyšninių pomidoriukų ~5, konservuoti kelmučių ~20, 1/2 raudonojo svogūno, žiupsnelis raudonėlio
Mėsą užpilti vandeniu, dėti papriką, druską ir karį ir paminkyti rankomis. Tuomet sumesti pipirus ir lauro lapus, permaišyti ir palikti pasimarinuoti valandai.
Pasimarinavus mėsai nupurtomi lauro lapai, pipirai. Mėsa dedama į kepimo skardą ir kepama 200C apie 10-15min.
Apkepti kepsniai ištraukiami iš orkaitės. Ant viršaus dedamas sūris, alyvuogės, grybukai, raudonojo svogūno ir pomidoriukų. Pabarstoma raudonėliu ir dar 10min įkišama į orkaitę.
Šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.com/