• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis ir Daiva Matukevičienė TV3 laidoje „Gardu Gardu“ pasidalino sultingu jautienos kukulių receptu, kuris nepaliks abejingų. Nors gali atrodyti, kad tikrai skanius kukulius pagaminti yra sudėtinga, iš tiesų, užtenka žinoti keletą gudrybių ir puikūs mėsos kukuliai garuos ant jūsų stalo. Tai puikus pasirinkimas, kai norisi naminio ir užpildančio maisto.

Virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis ir Daiva Matukevičienė TV3 laidoje „Gardu Gardu“ pasidalino sultingu jautienos kukulių receptu, kuris nepaliks abejingų. Nors gali atrodyti, kad tikrai skanius kukulius pagaminti yra sudėtinga, iš tiesų, užtenka žinoti keletą gudrybių ir puikūs mėsos kukuliai garuos ant jūsų stalo. Tai puikus pasirinkimas, kai norisi naminio ir užpildančio maisto.

REKLAMA

Jautienos kukuliams reikės:

60 g panko džiūvėsėlių

250 g rikotos sūrio

1 vnt. balto svogūno

10 vnt. česnako skiltelių

2 valg. š. kokybiško alyvuogių aliejaus

Ryšulėlio šviežio baziliko

Ryšulėlio šviežios petražolės

100 g kietojo sūrio

2 vnt. laisvai laikomų vištų kiaušinių

1 kg brandintos, maltos jautienos

1 arb. š. druskos

2 arb. š. Viduržemio jūros prieskonių

1 arb. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų 

Taip pat reikės:

500 g kokybiškų spaghetti makaronų

~800 g padažo Napoletana

Šiek tiek šviežio baziliko

Visą gaminimo eigą žiūrėkite vaizdo įraše straipsnio pradžioje.

Laidą „Gardu Gardu“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 10:30 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Gardu Gardu“.

 

 

tv3.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų