Jautienos kukuliams reikės:
60 g panko džiūvėsėlių
250 g rikotos sūrio
1 vnt. balto svogūno
10 vnt. česnako skiltelių
2 valg. š. kokybiško alyvuogių aliejaus
Ryšulėlio šviežio baziliko
Ryšulėlio šviežios petražolės
100 g kietojo sūrio
2 vnt. laisvai laikomų vištų kiaušinių
1 kg brandintos, maltos jautienos
1 arb. š. druskos
2 arb. š. Viduržemio jūros prieskonių
1 arb. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų
Taip pat reikės:
500 g kokybiškų spaghetti makaronų
~800 g padažo Napoletana
Šiek tiek šviežio baziliko
Visą gaminimo eigą žiūrėkite vaizdo įraše straipsnio pradžioje.
Laidą „Gardu Gardu“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 10:30 val. per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Gardu Gardu“.