• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai už lango šalta,kad net tvoros braška, visada yra gerai namuose turėti šilto, sotaus troškinio. Visada kai šalta ar lietus aš mėgstu gaminti tokį maistą. Šis troškinys yra mano pats mėgstamiausias, nes labai mėgstu raugintus kopūstus. O čia dar susipina ir kiti skoniai. Antiena tampa minkšta, o alaus lieka geras toks poskonis. Galite drąsiai naudoti ir nealkoholinį“, rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Kai už lango šalta,kad net tvoros braška, visada yra gerai namuose turėti šilto, sotaus troškinio. Visada kai šalta ar lietus aš mėgstu gaminti tokį maistą. Šis troškinys yra mano pats mėgstamiausias, nes labai mėgstu raugintus kopūstus. O čia dar susipina ir kiti skoniai. Antiena tampa minkšta, o alaus lieka geras toks poskonis. Galite drąsiai naudoti ir nealkoholinį“, rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 500 g antienos krūtinėlės filė, bet galite naudoti ir kulšelių mėsą ar kitą mėgstamą;
  • 1 svogūnas;
  • 3 skiltelės česnako;
  • 2 morkos;
  • 450 g raugintų kopūstų;
  • 1/2 stiklinės alaus;
  • kelios džiovintos slyvos;
  • alyvuogių aliejaus;
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Antieną supjaustome vieno kąsnio gabaliukais ir pakepiname keptuvėje su aliejumi. Iškepusią mėsą atidedame į šoną.

Toje pačioje keptuvėje pakepiname smulkintus svogūnus ir česnakus, dedame tarkuotas morkas ir kepiname,kol suminkštės. Sudedame džiovintas slyvas, kopūstus, beriame druską, pipirus ir užpilame alumi.

Patroškiname kelias minutes. Visa šį turinį sudėkite į puodą ar kepimo indą, dėkite antiena ir uždengus dėkite į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių, kepkite apie 1 val. Skanaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų