- 3 šaukštai acto
- 2 vnt buljono kubeliai
- 200 gr grikiai
- 1 kg kalakutienos širdelės
- krapai,petražolės
- 100 gr sviesto
Paruošimas:
REKLAMA
REKLAMA
Širdeles nuplauname, sudedame į dubenį supilame 3 šaukštus acto įpilame vandens , kad apsemtų ir palaikome 20 min. actas ištrauke kraują.
REKLAMA
Dedame virti grikius.
Sviestu padengiame puodo dugną , sudedame numirkytas ir nuplautas ir per pusę supjaustytas širdis, įdedu 2 kūbelius buljono,įdėkite krapikių, petražolių, lauro lapą ir druskytės pagal skonį, vandens užpilkite lygiai su širdimis, aš verdu greitpuodyje, tad užsukus verdu 15 min.
Išvirus grikiams ir pasitroškinus širdims dedame į lėkštę.
REKLAMA