• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė, pasidalijusi obuolių ir aviečių uogienės receptu, įsitikinusi, kad ji tokia gardi, kad gamins vėl ir vėl. Tereikia tiksliai įsidėmėti receptą ir kibti į darbą jau dabar. 

Tinklaraštininkė, pasidalijusi obuolių ir aviečių uogienės receptu, įsitikinusi, kad ji tokia gardi, kad gamins vėl ir vėl. Tereikia tiksliai įsidėmėti receptą ir kibti į darbą jau dabar. 

REKLAMA

Jums reikės:

kilogramo aviečių, pusantro kilogramo obuolių, kilogramo cukraus, 100 ml vandens. 

Pirmiausia avietes nuplaukite. Tada obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius bei supjaustykite gabaliukais.

Avietes su obuoliais berkite į puodą, užpilkite cukrumi ir vandeniu. Virkite ant mažos ugnies, vis pamaišydamos, kad nepradėtų svilti.

Uogienė suvirs bei taps tiršta ir gražios rožinės spalvos. Aš viriau uogienę maždaug 40 minučių (tai gali užtrukti 30-60 minučių).

Uogienę išpilstykite į švariai išplautus bei iškaitintus stiklainius. Skanaus!

Šaltinis: Kviečiu į virtuvę

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų