Jums reikės:
3-4 bulvių, 2-3 morkų, 3 kiaušinių, 1 svogūno, krapų, druskos, 2 šaukštų miltų, fermentinio sūrio, virto rūkyto kumpio, svogūnų laiškų.
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip
(16 nuotr.) Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Rimuko bulviniai blynai: jei gaminti, tai tik taip (Rimo Narkaus nuotr.)
Sutarkuokite bulves, morkas, įmuškite kiaušinį ir susmulkinkite svogūną. Masę pagardinkite krapais, druska, įdėkite 2 šaukštus miltų.
Iš paruoštos masės iškepkite 2 plonus blynus kvadratinėje keptuvėje arba orkaitėje ant kepimo popieriaus.
Kai atvės iškepti blyneliai, uždėkite sūrio, virto rūkyto kumpio, paberkite žalumynų, svogūnų laiškų ir krapų. Atsargiai suviniokite, užberkite ant viršaus dar sūrio ir šaukite į orkaitę kelioms minutėms, kol išsilydys sūris.
Patiekite su raugintais agurkais, grietine. Jei liko masės, drąsiai kepkite paprastus bulvinius blynelius.
Šaltinis: Pas Rimuką virtuvėje
REKLAMA