Jums reikės:
- 1 silkės,
- 1 vidutinio svogūno, saujos išlukštentų ir be luobelės žemės riešutų,
- 3-4 kvepiančių pipirų grūdelių.
Sausoje keptuvėje pakepinkite žemės riešutus iki auksinės spalvos. Iš keptuvės juos suberkite į lėkštelę. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepkite ant aliejaus. Įmeskite kelis pipirų grūdelius. Svogūnus kepkite iki skaidrumo arba iki vos pradės gelsti. Suberkite riešutus ir išmaišę leiskite atvėsti.
Silkę supjaustykite nedideliais gabalėliais ir gražiai sudėkite į silkinę. Ant viršaus užpilkite atvėsusiu svogūnų riešutų mišiniu.
Sudėtingumas: paprasta. Receptas: ačiū Laimai iš Santa Monica už šį receptą. Aš dažnai prisimenu tavo taip ruošiamą silkę ir žinoma tave.