Jums reikės: 500 mililitrų pieno, 7 gramų sausų mielių, 50 gramų cukraus, 50 gramų sviesto, 3 kiaušinių, 550 gramų miltų, 2 arbatinių šaukštelių vanilinio cukraus, pusantro šaukštelio kepimo miltelių, pusės arbatinio šaukštelio druskos.
Iš pradžių mieles ištriname su cukrumi, druska bei trupučiu pieno.
Tuomet pilame ištirpintą bei atvėsintą sviestą, miltus ir likusį pieną. Viską išsukusios paliekame maždaug pusvalandžiui šiltai.
Po to, tešlai pastovėjus, įmušame kiaušinius, beriame vanilę bei kepimo miltelius. Viską permaišome. Paliekame dar maždaug 10 minučių pastovėti.
Kepame ant vidutinio kaitrumo ugnies keptuvės, galite patepti mažu šlakeliu aliejaus. Patiekiame ir skanaujame!
Šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.com/