Jums reikės:
300 gramų kiaulienos, mėgstamų prieskonių, 100 ml raudono sausio vyno, alyvuogių aliejaus, 200 gramų bulvių, 2 morkų, 2-3 šaukštų sojos.
Skonio troškiniui suteiks naudojamas vynas. Pirmiausia, mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pabarstykite mėgiamais prieskoniais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi bei užpilkite vynu (kad mėsą dubenėlyje truputėlį apsemtų).
Tada mėsą padėkite į šaldytuvą bei mažiausiai porą valandų marinuokite (jei norite palikite per naktį).
Tuomet mėsą apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, į ją įpilkite dar truputį vyno bei palaukite kol išgaruos alkoholis, po to sudėkite stambiais kubeliais supjaustytas bulves, morkas, įpilkite sojos, truputį vandens (taip pat galite įdėti šaukštelį pomidorų pastos) ir viską troškinkite ant silpnos ugnies kol bulvės suminštės. Skanaukite!