Įdarytiems kiaušiniams reikės: 7 kietai virtų kiaušinių; 20 g dižono garstyčių; 60 g kreminio sūrio; 60 g mėgstamo pašteto; druskos; maltų juodųjų pipirų; papuošimui: alyvuogių griežinėlių, maltos raudonosios paprikos, pjaustytų šviežių krapų.
Nulupkite kiaušinius, perpjaukite išilgai, atsargiai išimkite trynius.
Į dubenį sudėkite garstyčias, kreminį sūrį, paštetą, trynius ir kruopščiai sutrinkite šakute iki vienalytės masės. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Gautą masę dėkite į konditerinį švirkštą ir pripildykite kiaušinio baltymo puseles. Papuoškite alyvuogių griežinėliais, užberkite paprikos ir krapų. Skanaus!