• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas šį šeštadienį aplankė Saulės miestą Šiaulius. Įkvėpti šio miesto įspūdingų vaizdų vedėjai žiūrovams paruošė skonių kupiną jautienos išpjovą su šokolado padažu. Išbandykite jį su šeima jau šį savaitgalį!

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas šį šeštadienį aplankė Saulės miestą Šiaulius. Įkvėpti šio miesto įspūdingų vaizdų vedėjai žiūrovams paruošė skonių kupiną jautienos išpjovą su šokolado padažu. Išbandykite jį su šeima jau šį savaitgalį!

REKLAMA

30-metį mininčios žiūrimiausios televizijos TV3 žiūrovus ir vėl džiugina kelionių po Lietuvą projektas „Maisto kelias“.

Kiekvieną šeštadienį laidos žiūrovai galės stebėti, kokiuose regionuose svečiuojasi laidos vedėjai bei sužinoti netikėtus maisto receptus.

„Maisto kelias“

Šį sezoną po Lietuvą keliauja ir neatrastų vietų bei skonių ieško žinomi trijų skirtingų kartų atstovai – baleto šokėjas ir choreografas Jurijus Smoriginas (67), aktorius ir renginių vedėjas Darius Petkevičius (49) bei profesionalus virtuvės šefas Dominykas Kupčinskas (27).

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienos laidos pabaigoje, padedamas kitų dviejų vedėjų, profesionalus virtuvės šefas D. Kupčinskas, įkvėptas tam tikro miesto ar regiono, sukurs aplankytą miestą atitinkantį patiekalą.

REKLAMA

Tad kviečiame susipažinti su tuo, ką laidos vedėjai žiūrovams paruošė šįkart apsilankę Šiauliuose!

Jautienos išpjova su šokolado padažu

Porcijų kiekis: 2 porcijos

Ingredientai: 400 g „Mėsos broliai“ jautienos išpjovos; 200 ml lėtai virto jautienos sultinio; 50 g sviesto; 50 g juodo šokolado; 50 ml grietinėlės

Gamyba: jautienos išpjovą apkepame iš abiejų pusių po 4 minutes. Tuomet leidžiame mėsai trumpam „pailsėti“ ir pasiruošiame padažą.

Užverdame jautienos sultinį, įdedame sviesto, šokolado ir kai jie ištirpsta įpilame grietinėlės. Viską pakaitiname apie 5 minutes. Galiausiai, šiuo paruoštu padažu apliejame jautienos išpjovą ir ragaujame.

Skanaus!

„Maisto kelias“ – kiekvieną šeštadienį, 9.30 val., tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų