• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Esu ne kartą minėjusi, kad mūsų namuose majonezo yra vartojama minimaliai ir tikrai negardiname patiekalų juo. Bet šiai mišrainei naudojau, nes tokia mišrainę gamindavo mano močiutė (aišku iš kaimiškų produktų) ir grįžus pernai į Lietuvą ji vėl priminė man ši skonį. Tad nusidėjau. Kviečiu išbandyti”, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Esu ne kartą minėjusi, kad mūsų namuose majonezo yra vartojama minimaliai ir tikrai negardiname patiekalų juo. Bet šiai mišrainei naudojau, nes tokia mišrainę gamindavo mano močiutė (aišku iš kaimiškų produktų) ir grįžus pernai į Lietuvą ji vėl priminė man ši skonį. Tad nusidėjau. Kviečiu išbandyti”, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 500 g virtų vištienos skilvelių;
  • 1 didelė virta morka;
  • 1 svogūnas;
  • 3–4 šaukštai kukurūzų;
  • 2 švieži agurkai;
  • 3-4 virti kiaušiniai;
  • 5 šaukštai majonezo;
  • 1 šaukštelis grūdėtų garstyčių;
  • druska ir pipirai.

Susmulkinkite kubeliais svogūną, morką, kubeliais supjaustykite kiaušinius ir agurkus. Šiaudeliais supjaustykite skilvelius.

Sumaišykite dubenyje daržoves ir skilvelius, pagardinkite druska ir pipirais. Majonezą sumaišykite su garstyčiomis ir įmaišykite į salotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų